Verblijven in een Boutique hotel in Griekenland

Griekenland wordt gekenmerkt door de slechte economie, het lekkere weer, goede eten en luie mensen. Maar het is wel een van de beste vakantielanden waar je heen kunt gaan. Het is een warm land. Wij raadden je aan om niet naar het de hoofdsteden te gaan, maar juist een keer “offroad”. Gewoon kijken waar je uit komt en niet de massa te volgen, maar juist te kiezen voor alles of niets. Uiteraard is het verstandig om eerst een aantal tripadvisors websites af te lopen. Maar het feit dat er waarschijnlijk weinig recensies staan betekent niet dat een bestemming per direct geen succes kan zijn.

Hoe boek je de perfecte reis?

Stap 1. Waar is de trip voor bedoeld?
Stap 2. Met hoeveel personen gaat u?
Stap 3. Hoelang wilt u weg?
Stap 4. Wat mag het kosten?
Stap 5. Wilt u naar onbekend of bekend gebied?
Stap 6. Gaat u liever naar de warmte of maakt dat u niet uit?

Pilion een verstandige keuze

Van de bovenstaande vragen pakken wij stap 5 er even uit. In combinatie met Stap 1 is het de meest belangrijke vraag. Wilt u tot rust komen dan raadden wij u aan om te gaan naar Pilion. Pilion ligt in het zuidoosten van Griekenland. Er heerst een rustige sfeer wat het aangenaam maakt en u kunt er even helemaal ontsnappen van de stress die u in Nederland elke dag heeft. Laat alles stress achter in Nederland en geniet van de ruimte, gezelligheid en liefde. Lekker tot laat in de avond genieten van de aangename tempraturen. Zie de zon romantisch ondergaan in bergen en maak een reis met de Pilion trein en verken het gebied. Ook voor de sporters is er genoeg te doen. Je kunt er heerlijk wandelen, mountainbiken, kajakken of zeilen op de blauwe zee. Een dagje op zee doet een mens goed even lekker helemaal ontspannen.

Via www.preciouslocations.nl  kun je deze vakantie boeken. Ze regelen alles voor je. Je vraagt informatie op en zij helpen je bij de beste reis plannen. Het is een prettig reisbureau. Het is een kleinschalig reisbureau die je een persoonlijk aanbod doet en niet meedoet met internetreuzen als Arke, Corendon en andere grote vakantieaanbieders. Nog een voordeel is dat Precious Locations vaak exclusieve boetiek hotels heeft die bijna geen een andere heeft. Mikros Vorias is een echte aanrader.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.