Van te voren een Schiphol taxi bestellen tegen een vast tarief

Als je net van vakantie terug komt heb je niet altijd aan de terug reis gedacht. Je kunt dan kiezen voor het openbaar vervoer, echter is dit niet altijd even betrouwbaar en ’s nachts niet altijd beschikbaar. In dat geval ben je aangewezen op de taxi. Wanneer je voor Schiphol Plaza een taxi aan houdt weet je van te voren niet hoeveel de rit uiteindelijk zal gaan kosten. Daarnaast kan er gebruikt worden gemaakt van allerlei verborgen kosten, zoals een nachttarief of wachttijd in de file. Ook heb je met dergelijke taxi’s altijd te maken met een starttarief, waardoor de meter al gelijk op loopt voordat je bent vertrokken. Door van te voren een Schiphol taxi te bestellen verloopt de reis veel rustiger en weet je van te voren hoeveel de reis kost.

Schiphol taxi bestellen vele malen voordeliger
De reguliere taxibedrijven maken veel misbruik van de mensen die net aankomen op Schiphol en in allerijl een taxi proberen te zoeken. Wanneer je van te voren een Schiphol taxi bestelt weet je precies hoeveel de rit gaat kosten en ben je er van verzekerd dat er een taxi op je staat te wachten wanneer je terug bent van vakantie of zakelijke reis. Hierdoor is de gehele reis een stuk relaxter en ben je altijd in goede handen. Een ander groot voordeel van de Schiphol taxi is dat er alleen met vaste tarieven wordt gewerkt. Hierdoor kom je later niet voor verrassingen te staan en weet je precies het bedrag van de taxi rit.

Geen verborgen kosten
Daarnaast werkt Schiphol taxi ook niet met verborgen kosten en is de afgesproken prijs bij bestellen ook daadwerkelijk een vaste prijs. Dit in tegenstelling tot andere taxi bedrijven, die vaak van allerlei verschillende constructies gebruik maken. Zo kan het zijn dat er een starttarief wordt gehanteerd of een nachttarief. Bij Schiphol taxi gelden alle tarieven 7 dagen per week en 24 uur per dag. Hierdoor betaal je altijd het zelfde vaste tarief.

Bron: http://www.schipholtaxi.pro/

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.