Vakantie naar Ibiza

Een vakantie naar Ibiza voor de meeste reizigers een echte droombestemming. Ibiza staat bij veel reizigers op de bucketlist om een keer bezocht te hebben. Op dit bruisende eiland in de Middellandse Zee wil iedereen wel vakantie vieren. Een vakantie naar dit eiland kan heel veelzijdig zijn. Overdag kan je genieten van de parelwitte strand, prachtige natuur en schitterende dorpjes. Als de nacht aanbreekt barst het feest gedruis los en kan je genieten van het bruisende nachtleven. Ibiza staat natuurlijk bekend om de megaclubs zoals: Amnesia, Privilege, Pacha en Space. Naast de bekende clubs zijn er in elke plaats lokale beachclubs te vinden. Overdag kan je hier een strandbedje huren terwijl je vermaakt wordt door een dj. Als de avond valt kan je hier flink feesten langs het strand.

 

Vakantie naar Ibiza is meer dan alleen feesten.

Als we denken aan Ibiza, dan denken we automatisch aan een feestvakantie. Ondanks de grote feesten heeft het eiland nog veel meer te bieden. Terwijl de jongeren zich voornamelijk in de bekende clubs ophouden, kunnen families een bezoek brengen aan de rustige plekjes van het eiland. Het eiland heeft prachtige baaien die soms nog verlaten of nog niet ontdekt zijn door het massatoerisme. Huur een dag een auto en rij door de idyllische dorpjes van het eiland en bezoek één van de indrukwekkende kathedralen. Een vakantie naar Ibiza kan zoveel meer zijn dan een feestvakantie.

 

Struin langs de markten tijdens een vakantie naar Ibiza.

Ibiza staat niet alleen bekend om feesten, maar ook om de hippie markten! Verspreid over het eiland vind je vooral tijdens het hoogseizoen overal hippie markten. Je kan hier overheen struinen en shoppen voor vintage kleding. Of ontdek sieraden en lokale kunst die door de hippies zelf gemaakt worden. Leer op deze manier het echte traditionele Ibiza kennen. Een heerlijke vakantie naar het zonovergoten Ibiza sluit je elke dag af met een heerlijke maaltijd in één van de vele restaurantjes. Op het eiland worden heerlijke Spaanse gerechten bereid of lokale specialiteiten. De keuken op het eiland staat bekend om hun fusion gerechten. Dit zijn restaurants die bijvoorbeeld niet alleen Spaanse gerechten maken, maar ook gerechten met Italiaanse invloeden.

 

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.