Hurghada

Hurghada is sinds enkele jaren de vakantiebestemming van Egypte. Het populaire Hurghada is een prachtige badplaats waar je kunt genieten van een onbezorgde all inclusive vakantie in Egypte. De badplaats is gelegen aan de Rode Zee en heeft haar toeristen veel te bieden als het gaat om een strandvakantie. De prijs kwaliteit verhouding is in elk hotel of resort uitstekend te noemen.

Hurghada heeft met haar woestijnklimaat het gehele jaar een aangename temperatuur met veel zon te bieden aan haar toeristen. De Rode Zee waaraan Hurghada is gelegen biedt weer een hele mooie onderwater wereld met mooie koraalriffen. Naast het optimaal genieten van de zon, kan er in Hurghada uitstekend gesnorkelt en gedoken worden. Hurghada is net als veel andere badplaatsen aan de Rode Zee een echte watersport paradijs.

Hurghada is een helemaal aan de wensen van de toerist gebouwd en vernieuwd. Het centrum biedt de toeristen dan ook een onvoorstelbaar hoeveelheid aan winkels, restaurants, bars en clubs. De winkels die er gevestigd zijn verkopen naast de souvenirs, kleding en specerijen. Het centrum is heel levendig en biedt de mogelijkheid om er goed uit te gaan in één van de clubs.