Dahab

Ten Noordoosten van Sharm el Sheikh in de streek van de Rode Zee ligt de badplaats Dahab dat gelegen is aan de Golf van Aqaba. Dahab is voor duikers een ideale locatie door de mooie onderwaterwereld en voor de liefhebber van ruige landschappen heeft Dahab een ruig woestijnlandschap. Voor veel vakantie liefhebbers is Dahab een leuke badplaats door de veelzijdigheid die het te bieden heeft.

Dahab is een levendige stad en heeft veel te bieden aan haar toeristen. In het centrum van Dahab zijn veel restaurants, terrassen, winkels, cafe’s en hotels te vinden. De boulevard is in de avond een mooie plek om een restaurant of cafe te bezoeken en te gaan genieten van het prachtige uitzicht over de zee.

Bij de vele winkels die door heel Dahab gevestigd zijn kun je heel goed winkelen. Naast kleding zijn er ook veel Egyptische souveniers te vinden in de vele winkels.

De hotels en resorts in Dahab zijn over het algemeen allemaal te boeken op basis van de all inclusive formule. De hotels en resorts hebben in Dahab allemaal een goede beoordeling van eerdere toeristen die er een all inclusive vakantie hebben genoten.

Dahab is een ideale vakantiebestemming waar je onbezorgd kan genieten en waar je echt tot rust kan komen met een all inclusive vakantie in één van de hotels of resorts.